Laspartners en Multiweld samen verder

LASPARTNERS, DE PARTNER OP HET GEBIED VAN LASTECHNIEK, SNIJTECHNIEK EN SCHONE LUCHT.

Laspartners is de naam voor de bedrijven die bekend staan als Autogeen, Steenbakker en Triton. Allen hebben een rijke historie en een goede naam als las technische groothandel in de las- en snijtechniek.

Als "Laspartner" willen wij uw partner in las- en snijtechniek zijn. Het gaat daarbij niet alleen om het snel en correct leveren van een pakje elektroden, een snijbrander, een fles gas of een lasapparaat. Het gaat ook om ons pakket van diensten, zoals verhuur van lasapparatuur, onderhoud, advies en las opleidingen. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan uw succes.

Tot later, tot Laspartners!

lasser oranje overal

lasser op knie

kemppi lasmachines 

Kemppi kempact RA

DE Nieuwe standaard In de compacte
MIG/MAG-klasse...DE NIEUWE KEMPACT RA!

Kempact RA is ontworpen voor de moderne laswerkplaats en brengt stijlvol en doelmatig design tot uitdrukking in de hoge productiekwaliteit. Tevens zijn er de functionele voordelen voor de gebruiker, die lastaken productief, nauwkeurig en efficiënt maken.

HOEVEEL WETEN WE ECHT OVER DE KWALITEIT VAN GELASTE OBJECTEN?

Het Kemppi Arc System en de bijbehorende ArcQuality-module leveren de eenvoudige maar formele oplossing die u ervan verzekert dat vaste laskwaliteitsnormen worden nageleefd. Natuurlijk kunnen voor verschillende klanten kleine aanpassingen gedaan worden die nodig zijn om aan de verschillende vereisten van de locatie te voldoen en om ArcQuality in bestaande kwaliteitssystemen te integreren. Door overleg met de klant en projectontwikkeling kan het Kemppi-projectteam in de meeste behoeften voorzien.

Kemppi arq systeem

lincoln speedtec lasmachine

DE NIEUWE SPEEDTEC 180 & 200C

De Lincoln Speedtec 180 en Speedtec 200 zijn lichtgewicht en solide Multi Procesmachines, te gebruiken voor meerdere lasprocessen. Met de analoge Speedtec 180 kan MIG, Elektrode en Innershield worden gelast, de digitale Speedtec 200 heeft extra opties zoals synergisch MIG lassen, Lift TIG en poeder gevulde draad. Beide machines zijn voorzien van PFC (Power Factor Correction) waardoor ze energie- en kostenbesparend zijn. Eenvoudige omschakeling van polariteit om Innershield te kunnen lassen, daardoor zijn ze tevens uitermate geschikt zijn om in het veld te gebruiken op een aggregaat.